Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Fantasy Football magyarul

A Fantasy Football magyar követőblogja - hírek, cikkek, a legjobb ligák egy helyen!

Friss topikok

  • Eddy#: Üdv! Először is hadd gratuláljak az oldalhoz. ;) Valóban jó ötlet ez a blog, és itt végre talán v... (2010.06.24. 13:46) Beköszönő

Ezt mondták mások

  • Eddy#: Üdv! Először is hadd gratuláljak az oldalhoz. ;) Valóban jó ötlet ez a blog, és itt végre talán v... (2010.06.24. 13:46) Beköszönő
  • Utolsó 20

ESPN Fantasy Football League - A draft

2010.06.25. 00:44 | yuppiebasher | Szólj hozzá!

Címkék: draft nfl fantasy football

Szerettem volna csinálni egy olyan rovatot, amelyben a saját fantasy-beli történéseimet írhatom le, esetleges ötletekkel szolgálva ezzel a nyájas olvasókat.

Csütörtökökön hajnali háromkor vette kezdetét az ESPN.com Fall League-jának live draftja, a 10 csapattulajdonos 33 körben választott, snake rendszerben. Az idő szűkében most csak a saját húzásaimat írom le, illetve indokolom meg.

Próbáltam olyan csapatot összerakni, ahol az esetleges sérülékenyebb játékosokat másik posztokon bombaerős játékosok idénybeli teljesítményei ellensúlyozhatják (pl.: gyenge TE-k, atomerős QB-szekció).


Drew Brees QB
Ezt talán meg sem kell indokolnom. A Super Bowl MVP-nek helye van a csapatomban, mint kezdő irányító. Az első héten a Minnesota ellenében akármi jöhet, deha arra gondolok, mekkorát játszott a konferenciadöntőben, nem aggódom a Week 1-jéért.

Rashad Mendenhall RB
Willie Parker Washingtonba távozásával ez a fiatal srác végre bizonyíthat, s ezzel élni is fog. Bár nem túl acélos a Steelers támadófala, az első pár héten BB hiányában talán a futójáték is kissé nagyobb szerepet kaphat, ennek pedig Mendenhall lehet nagy győztese. Vagy akár az egész Steelers.

Donovan McNabb QB
Mike Shanahan, valamint a fentebb említett Willie Parker érkezése lehet a garancia a Redskins nyugodt játékára, neadjisten Wild Card-jára, de kétségkívül a Skins idei legnagyobb vására McNabb volt. Nemigen tudom elképzelni, hogy bust legyen, mégis van valami oka, amiért Brees a kezdő QB-m, aztán csak az idő mondja meg, jól tettem-e.

Hines Ward WR
Egy újabb Super Bowl MVP, bár a 2010-es előrejelzések nem túl hízelgőek vele kapcsolatban, az elemzők szerint tavalyi pontjainál közel 20%-al kevesebbet hozhat a konyhára teljesítménye. Előfordulhat azonban, hogy a Mendenhallhoz fűzött reményeim nem válnak be, s erre az esetre szereztem be a pittsburghi "gyerekarcú gyilkost". Ez egy elég összehangolt draftra sikeredett, a pittsburghiek nagyon sokat hozhatnak vagy vehetnek el a végső elszámolásnál.

Santana Moss WR
Egy újabb washingtoni, aki McNabb egyik célpontja lehet. Ilyetén megfontolásból gondoltam még a Peyton Manning-Reggie Wayne párosra is, de Manninget elhappolták előlem. Maradt tehát Santana Moss, aki nagyon remélem hogy összekapja végre magát.

Vernon Davis TE
Egy erős TE, remélem, kezdő is marad a Ninersnél, bár nem hiszem, hogy a fiatal pittsburghi srác kiszorítja.

Ricky Williams RB
Egy olyan RB-t akartam cserének, aki képes lehet egyedül a playoffba vinni csapatát. Aki kételkedik, hogy Rick egyedül is meg tud nyerni egy meccset, nézze meg a tavalyi, Jets elleni összecsapást. Azt a meccset az NFL.com beválogatta a tavalyi top10-be, nem utolsósorban Rick seggretottyasztó játéka miatt. Ezt a csávót élmény nézni, most van ismét karrierje csúcsán, ehhez persze az is kell, hogy a Dolphins pár évig most ismét erős középcsapat maradjon.

Kellen Winslow TE
Ha Davis esetleg nem válna be, vagy ha a Bucsnak jobban fog menni a tavalyinál (ebben Atlanta-drukker lévén nemigen reménykedem...:).

Marion Barber RB
A dallasi futójátékra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy bikaerős volna. Miles Austint persze megint előttem 2 pickkel vitték el, de Barber nem tűnik rossz választásnak, Romo-t még az első körben kihúzták. Majd meglátjuk.

T.J. Houshmandazeh WR
Az első borzalmas mellényúlás. Valószínű egy trade, hátha van a ligánkban egy elvakult Seahawks-drukker...

Zach Miller TE
Tavaly élete szezonját játszotta, Jason Campbell érkezésével sok minden változhat az oaklandi passzjátékban. Bench-re tökéletes.

Vince Young QB
Nem hagytam ott, ha nem kell senkinek, hát majd viszem én. Mivel végre kezdő lesz a Titansnél, ha nem játszik idegesen, még egy jó irányító is lehet belőle. Bench.

Dez Bryant WR
Tőle sokat várok, ha Romo összeszedi magát, ez a páros akármire képes lehet. Friss hús az egyetemről, wehehe.

...eddig bírtam talpon. Beállítottam autodraftra a klienst, és utólag megnézve nem csinált égbekiáltó faszságokat. Előre tehát az első helyért! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasyfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr202108158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása